CORE HR

HR-advies, HR-ondersteuning, HR-ontwikkeling

CORE HR adviseert:

Medewerkers bepalen het succes van uw organisatie. Een goed bedrijfsresultaat kan alleen behaald worden met gemotiveerde en talentvolle medewerkers op de juiste plek binnen uw organisatie. U erkent de waarde van uw medewerkers. U kunt echter ook te maken krijgen met risico’s, zoals arbeidsongeschiktheid en (langdurig) verzuim. Hoe gaat u hiermee om? COREHR adviseert over de toepassing van HR-beleid en alle aspecten die hierbij horen.

CORE HR ondersteunt:

Soms heeft u een klein duwtje in de rug nodig omdat de expertise op de afdeling ontbreekt, wegvalt of een nieuw project van start gaat waarin tijdelijke ondersteuning gewenst is. CORE HR ondersteunt op praktische HR-vraagstukken bij in- , door- en uitstroom van personeel. Denk aan het opzetten van werving en selectie, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het stroomlijnen van werkprocessen en procedures.

CORE HR ontwikkelt:

Uw organisatie is voortdurend in beweging en onderhevig aan veranderingen. Het is voor uw organisatie belangrijk om in te spelen op deze veranderingen. Welke kwaliteiten heeft u hiervoor nodig? En welke (potentiële) kwaliteiten heeft u al in huis? Elke medewerker bezit unieke kwaliteiten. De kracht van CORE HR is om kwaliteiten te herkennen en op de juiste plek binnen uw bedrijf in te zetten. CORE HR helpt uw organisatie om een adequaat HR-beleid te ontwikkelen en te implementeren op een manier die  past binnen uw organisatie.

www.core-hr.nl

Wij werken voor: