Dianne van Dulmen

HR-manager, burnout-specialist

Uw personeel en uw organisatie zijn continu in beweging. Uw organisatie kan alleen blijvend succesvol zijn met medewerkers die verantwoordelijkheden krijgen en nemen, de benodigde kennis en ervaring hebben en houden en passen bij uw bedrijfscultuur.

Hierbij ondersteun en adviseer ik u graag op het gebied van personeelsbeleid, personeelsproblematiek, ziekteverzuim en de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

20 jaar als P&O manager hebben mij veel kennis en ervaring binnen het vakgebied opgeleverd. In alle onderdelen van mijn werk staan mensen centraal. Dit past bij me: ik ben een mensen-mens die graag het beste uit mensen wil halen zodat ze optimaal tot hun recht komen in uw organisatie.

Ik zie mezelf als een belangrijke schakel tussen uw organisatie en uw medewerkers, waarbij het coachen van medewerkers met stress-en burn-out verschijnselen mijn specialiteit is. Hierdoor worden  vaak verregaande klachten en uitval voorkomen.

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Om deze reden verzorg ik ook trainingen op het gebied van stress en burn-out om een gezonde organisatie te krijgen én te houden!

Wij werken voor: