Emma Penn - de Kleer

learning & development specialist, all round HR-professional

Na 15 jaar HR-ervaring bij verschillende organisaties vond ik het tijd om voor mijzelf te starten. Waarom? Ik wilde leren hoe ik mij los van een grote werkgever staande kan houden en ik vind het leuk om in kortdurende projecten mijn HR-kennis te delen met andere organisaties. Waar met name mijn kracht ligt is het concreet maken van trainings- en ontwikkelbehoeftes en hoe je dat vervolgens, tegen relatief lage kosten, kunt organiseren in de praktijk. Ook kan ik goed ondersteunen bij werving & selectie en andere HR-vraagstukken zoals bijvoorbeeld het verlagen van ziekteverzuim.

Daarnaast heb ik me helemaal verdiept in duurzame inzetbaarheid. De term duurzame inzetbaarheid zie je steeds vaker voorbij komen, maar wat is het nou precies is, en - belangrijker - waarom zou je ermee aan de slag gaan en wat levert het op? Ik kan organisaties ondersteunen met de praktische vertaling van deze vragen.

Wie ben ik? Ik sta positief in het leven. Ik ben resultaatgericht, zelfbewust en initiatiefrijk. Samenwerken en respect zijn belangrijke waarden voor mij. Ik krijg energie van samen met anderen zaken tot stand brengen en ik weet anderen te motiveren door mijn enthousiasme.

Wij werken voor: