HAES Expertmeeting: Het kantelen van HR anno 2016

29-01-2016 14:27

Vandaag hebben we weer een inspirerende Expertmeeting gehad, deze keer in Berkel- Enschot. Het thema was: Het kantelen van HR.

Onderwerpen die aan bod kwamen waren onder andere: de toegevoegde waarde van zelfstandige HR-professionals in het werkveld van ondernemers; de toekomst van e-hrm en analyse; de customer journey bij HAES. 

Ook zijn er pitches geschreven, met en voor elkaar. De winnende elevator pitches:

Connie Hersbach:
Ik ben Connie. Als ik in drie woorden zou noemen wat ik kan betekenen dan is het aanpakken, doorpakken en oplossen. Krijg jij ook wel eens hoofdpijn van die ene medewerker of al die regeltjes omtrent je personeel? Ik kan je helpen. Vanuit een helicopterview leg ik de vinger op de zere plek en zorg ik ervoor dat jouw personeelsbeleid optimaal geregeld wordt en dat alles weer goed stroomt.

Jos van Calsteren:
Mijn beste tool zijn mijn ogen. Daarom ben ik ooit bijna straaljagerpiloot geworden. Ik gebruik ze om naar mensen te kijken zodat ik ze echt zie. Ik kijk waar ze goed in zijn. Ik kijk waar ze passen en op hun best zijn. Want mijn waarde is, te mogen doen waar je goed in bent. Dat is altijd mijn uitgangspunt in werving en selectie.


HR Expert bijeenkomst Tilburg januari 2016 HAES

Deel dit bericht

Wij werken voor: