HAES Expertmeeting: acquisitietraining

15-07-2016 13:45

In de expertmeeting van vrijdag 15 juli, de eerste training op de nieuwe locatie van HAES, boden we onze HR-professionals een acquisitietraining aan.  De training werd geleid door Meis Thewissen van HAES en gastspreker was Wim Broekman, voorzitter van de branchevereniging voor PR - en Communicatieadviesbureaus (VPRA). Hij is directeur van zijn eigen communicatiebureau Bureau Broekman en studeert binnenkort af op het onderwerp Reputatiemanagement. Zijn pleidooi was duidelijk: HR en reputatiemanagement gaan veel voor elkaar betekenen.

Naast het uitkammen en kritisch bevragen van het eigen onderscheidend vermogen van de deelnemende professionals, kreeg iedereen persoonlijke feedback en veel tips voor het ‘vermarkten’ van HR en van HAES. Berend van Berkel van HAES sprak in het middagprogramma over hoe HR analytics het werk van elke professional kan ondersteunen.

Belangrijkste inzicht van de dag is de positie die de HR-professional in gesprek met de markt kan kiezen. Als business partner, gebaseerd op goede rapportage, als mede-vormgever van de reputatie van een bedrijf en als organisator van de interne dialoog.

In de eerste terugblikken van de deelnemers op de dag is een woord terugkerend: inspirerend.

Deel dit bericht

Wij werken voor: