HR Als Een Service

HR-Expertise

HAES HR-Expertise kan worden gecombineerd met andere HAES-diensten, maar kan ook los daarvan ingezet worden. Op maat, naar uw behoefte. In dienst van uw onderneming. Betrouwbaar. Schaalbaar. Rendabel. Doeltreffend.

Hebt u behoefte aan HR-expertise op maat? Niet meer en niet minder dan nodig?

HAES werkt met een team van zelfstandige HR-professionals waarin alle expertise-gebieden van HR vertegenwoordigd zijn. Indien u een adviesvraag heeft, weten wij welke specialist uit ons team het beste ingezet kan worden om uw belangen te behartigen. De HR-expertise is voor u on demand beschikbaar. Of het nu gaat om vraagstukken of advies omtrent functioneringsgesprekken, arbeidsovereenkomsten, outplacement, re-integratie, verzuimbegeleiding of juridische zaken: de specialistische kennis is voor u binnen handbereik.

Juridische HR

Wij zijn er voor u en om uw organisatie te ondersteunen met alle juridische vragen en vraagstukken die samenhangen met het werkgeverschap. Van individuele ontslagzaken tot complete herziening van de arbeidsvoorwaarden. Direct zakelijke juridische ondersteuning zonder hoge kosten. Wij hebben samenwerkingsverbanden met gespecialiseerde juristen en leveren de juiste ondersteuning daar waar nodig. Of u nu een waterdicht contract wilt laten opstellen of een arbeidsrechtelijk probleem heeft, u kunt rekenen op een degelijk, snel en goed geprijsd advies.

Werving & Selectie 

Hoe voeren wij uw Werving & Selectie-opdracht uit? Tijdens een intakegesprek bespreken wij uw wensen met betrekking tot de nieuwe werknemer. Wij adviseren u vervolgens over de te volgen wervingsstrategie en richten samen met u de werving- en selectieprocedure in. Daarbij nemen wij de mogelijkheden voor het invullen van de vacature met u door. Samen met u maken wij duidelijke afspraken over uw wensen en de uitvoering daarvan. Deze leggen wij vast in een opdrachtovereenkomst.Outplacement

Onze outplacementcoaches begeleiden werknemers tijdens een outplacementtraject zo efficiĆ«nt mogelijk naar een nieuwe werkgever. We gaan doelgericht te werk, waarbij we kijken naar de mogelijkheden met oog voor het individuele talent. De werknemer krijgt een vaste adviseur waarmee de wensen en mogelijkheden worden besproken. Tijdens het gehele traject is er contact; in een-op-een-gesprekken, telefonisch en per mail. De focus ligt op het maken van een succesvolle match. Tests en Assesments

Of het nu gaat om een persoonlijkheidstest, een loopbaanassessment of een selectieassessment, HAES biedt een volledig testcenter. Wij ondersteunen en begeleiden u bij de af te nemen tests of assessments. Rapportages bespreken wij op een open en discrete manier, waarbij wij advies geven voor verbetering van de aandachtspunten. Uiteraard kijken wij ook naar de ontwikkelingsmogelijkheden.


Loopbaanbegeleiding

In een individueel loopbaantraject krijgen u en uw medewerker meer zicht in de talenten, drijfveren en motivaties van de medewerker. Er wordt duidelijk wat de medewerker wil en kan. Hij/zij wordt uitgedaagd zelf verantwoordelijkheid te nemen voor loopbaankeuzes en persoonlijke ontwikkeling. Resultaat: een duidelijk profiel en een plan van aanpak om gericht aan de persoonlijke loopbaandoelen te werken. 

Executive search

De juiste persoon op de juiste plaats. Een lastige en misschien zelfs een onmogelijke opdracht? Wij denken daar anders over. Dankzij onze effectieve werkwijze waarbij het eindresultaat voorop staat, vinden wij binnen afzienbare tijd de medewerker waar u naar op zoek bent. Wij bemiddelen in sleutelposities op hoger- en middelmanagementniveau.Arbo en verzuimmanagement

Als u het verzuim binnen uw organisatie wilt voorkomen of terugdringen, ondersteunen wij u met gerichte expertise. U krijgt een vast aanspraakpunt, een ervaren en betrokken verzuimmanager, die samen met u voor meer productieve, gemotiveerde en competente medewerkers zorgt en een aanzienlijk vermindering van het verzuim realiseert.

Interim HR

We hebben all-round HR-professionals in ons netwerk die in te zetten zijn voor interim-opdrachten, professionalisering van uw P&O-afdeling en grote en kleine HR-projecten.

Rapportages en analyses

Of u nu gebruik maakt van HAES HR-software of van uw eigen (geautomatiseerde) systeem: we hebben specialisten in huis die binnen een handomdraai rapportages maken van uw gegevens, op maat naar uw behoefte. Daarnaast hebben we analyse-specialisten in ons team.Wij werken voor: