HR Als Een Service

HAES Online | HR-Software

HAES Online software kan worden gecombineerd met de andere HAES-diensten, maar kan ook los daarvan ingezet worden. Op maat, naar uw behoefte. In dienst van uw onderneming. Betrouwbaar. Schaalbaar. Rendabel. Doeltreffend.

Zoekt u een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem om personeelsgegevens te beheren? Een systeem dat aansluit op de processen in uw organisatie? Een systeem dat altijd en overal te gebruiken is? Op kantoor, thuis, onderweg; met computer, tablet en smartphone? 

HAES heeft een systeem ontwikkeld waarmee we voor u snel en tegen relatief lage kosten een gebruiksvriendelijke omgeving kunnen inrichten: HAES Online. HAES Online is gebaseerd op Sympa HR, een systeem dat de mogelijkheid biedt om alle personeelsgerelateerde processen te integreren in één unieke oplossing. Voor de meeste bedrijven en organisaties is het een hele klus om processen te ontwerpen, te formuleren en te vertalen naar een programma van eisen waarmee een systeem kan worden gebouwd. Daar heeft HAES de oplossing voor! HAES Online: een bewezen, op basis van best practices ontwikkeld, modulair ingericht basispakket, waarmee u grip heeft op uw HR-processen zonder dat u daar zelf een hele studie van hoeft te maken. 

Geen ingewikkeld implementatietraject, geen lastige gebruikerstrainingen, geen bugs waar uw medewerkers moedeloos van worden. We richten uw HAES Online-omgeving in met de modules die ú nodig heeft, niet meer en niet minder. Een korte uitleg en u fietst moeiteloos weg met HAES Online. En als uw organisatie groeit, kan uw HAES Online-omgeving meegroeien, simpelweg door meer modules in te zetten. 

Indien u specifieke en meer complexere processen wilt managen in uw systeem, dan kunnen we met Sympa geheel voor u op maat een omgeving configureren op basis van uw eisen en wensen. 

En stel dat u begint met HAES Online en na een paar jaar toe bent aan een op-maat-systeem, dan kunnen we een naadloze overgang garanderen van HAES Online naar uw op maat ingerichte Sympa-omgeving.

Demo aanvragen


Interactief

De gegevens zijn uitwisselbaar met andere systemen via een Application Programming Interface. 


Veilig en betrouwbaar

HAES Online en Sympa hebben een hoge mate van beveiliging, vergelijkbaar met het beveiligingsniveau van online bankieren. Het systeem is ISO 27001 gecertificeerd.

Zelfservice

Indien u daarvoor kiest, kunnen medewerkers zelf ook toegang krijgen tot het systeem. Bijvoorbeeld om verlofaanvragen in te dienen.


Flexibel en schaalbaar

Sympa HR biedt onbeperkte flexibiliteit. Er is in principe geen proces dat níet geautomatiseerd kan worden in Sympa. 

Altijd en overal

HEAS Online en Sympa werken in de cloud. Medewerkers kunnen de software altijd en overal gebruiken. Het werkt op alle apparaten: desktop, tablet en smartphone.

Support

Komt u er even niet uit? HAES is bereikbaar voor support.


Meer weten? HAES Online bekijken? Neem contact op of vraag een demo aan.

Lees ook de blog 'Meten is weten'.


Blog: Meten is weten

Wij werken voor: