Inge Mink

psycholoog en coach bij disfunctioneren

Stel je voor: Je hebt een bedrijf. Je hebt één of meerdere teams onder jou werken die gezamenlijk mooie producten maken. Maar dan begint iemand in jouw team te haperen. De productie en de samenwerking heeft eronder te lijden. Maar niemand weet de oplossing. Wat doe je dan?

Ik ben gespecialiseerd in bovenstaande vraagstukken. Functioneringsproblematiek onder je medewerkers kan een enorme negatieve impact hebben op de samenwerking en de productiviteit in een team. Je kunt het vergelijken met een radertje in een klok. Als een eentje hapert, dan heeft dat invloed op het gehele systeem.

Ik gebruik een geïntegreerde systemische aanpak. Een functioneringsprobleem rond een medewerker kan pas echt effectief worden opgelost als het werksysteem hier actief in betrokken wordt. Door eerst aandacht te besteden aan een gezamenlijk begrip van het probleem, creëren we ook ruimte om samen te werken aan een duurzame oplossing.

Deze aanpak maakt niet alleen dat de medewerker constructief met zijn eigen uitdagingen aan de slag gaat, maar het draagt ook bij aan wederzijds begrip en een verbetering van de communicatie en samenwerking van het gehele team. En zijn dat niet precies de ingrediënten die het verschil maken als het gaat over het succes van uw bedrijf?

Wij werken voor: