Ingrid Stoop

coach bij mentale blokkades en belemmeringen

Mijn expertise is ontstaan uit het stellen van vragen aan mensen. Dat doen wel meer mensen, maar ik vraag naar de beleving van iemands mentale blokkades en belemmeringen, zoals volle hoofden, angsten, frustratie e.d. Gerichte vragen over fragmenten die een rol speelden in het verleden of waarvan al bedacht is dat ze in de toekomst zullen plaatsvinden. De inhoud van het probleem wordt niet met me gedeeld, de persoon zelf weet zelf goed waar het over gaat. Eigen plaatjes, geluiden, gevoelens en gedachtes. Dat wat in het eigen brein staat opgeslagen.

Ik word als coach ingezet bij mentale blokkades en belemmeringen. Daar gebruik ik de door mij bedachte en ontwikkelde MatriXmethode voor: een korte en duurzame interventie. Na zo'n sessie kunnen collega’s weer verder met hun traject met de cliënt.

Het traject omvat één tot drie gesprekken. Soms is eenmalig 15 minuten al voldoende om een blokkade op te lossen. Bij voorkeur coach ik telefonisch, om reistijd te besparen en omdat gebleken is dat dit effectief werkt.


Wij werken voor: