Meis Thewissen

loopbaanconsultant, psychotherapeut, trainer

Mijn carrière zou ik willen omschrijven als een meanderende rivier. Zoals alle rivieren ergens beginnen bij een kleine bron en gaandeweg de stroom uitgroeien tot breed en bruikbaar. Na een wetenschappelijke opleiding heb ik de droom gevolgd journalist te willen zijn. Dat mondde uit in een eigen tekstbureau en ik belandde als hoofdredacteur en manager bij een medische uitgeverij. In 2004 besloot ik dat het anders moest. Ik begon een opleiding als core-energeticsh psychotherapeut. Ik verliet de journalistiek grotendeels en startte als loopbaanconsulent. Ook startte ik een dienstverlening in het doen van uitvaarten als ritueel begeleider. Nu in 2016 maakt mijn rivier een nieuwe meander: momenteel schrijf ik, ik geef les in core-energetica in internationaal verband, ik heb een eigen praktijk in loopbaanconsultancy en therapie en ik maak deel uit van Quinter, een platformorganisatie. Maar het fijnste is: ik zie veel stromen bij elkaar komen in mijn werk voor HAES. Geen wonder dat ik daar met zoveel energie en plezier aan begin: ik bruis……..

Mijn motto in deze stroom is: volg je hart, leef je droom en maak er dan werk van.

Wij werken voor: