HR Als Een Service

Voor HR-professionals

HAES werkt met een team van zelfstandige HR-professionals waarin alle expertise-gebieden van HR vertegenwoordigd zijn. Heb jij interesse om samen te werken met HAES? Wij verbinden ons graag met deskundige, ambitieuze, zelfstandige professionals, die onze 'HR als een service' formule willen uitdragen. Wij bieden je ondersteuning en een netwerk. Jij zet je deskundigheid en capaciteit in.


De HAES-formule

  • Ben je een zelfstandige HR-professional met een aantal opdrachtgevers en zoek je een goed eHRM-systeem en collegiale ondersteuning? Neem contact op met HAES!
  • Ben je een zelfstandige HR-professional en wil je via HAES werken voor relaties van HAES? Neem contact op met HAES!
  • Ben je een zelfstandige HR-professional en wil je met de HAES-formule op pad om opdrachtgevers te werven? Neem contact op met HAES!

Expertmeeting

We organiseren regelmatig Expertmeetings voor onze HR-professionals. Tijdens deze bijeenkomsten worden onder enthousiaste begeleiding van experts en samen met andere HR-professionals leerzame en inspirerende cases behandeld. De bijeenkomsten bieden inzicht, inspiratie, netwerkmogelijkheden en tools voor ontwikkeling binnen HAES en in het vakgebied. Verbinding en verdieping staan altijd voorop. Je bent welkom om aan een Expertbijeenkomst deel te nemen om op deze manier kennis te maken met ons. Zie de agenda voor de volgende expertbijeenkomst en meld je aan.

Heb je zelf een thema waar je graag een keer een HAES-bijeenkomst voor zou willen organiseren? Neem contact met ons op! Wij staan open voor ideeën!


"De expertmeeting houdt mij nog steeds positief bezig. We zetten met z'n allen een fantastische HR-organisatie neer, waar het bedrijfsleven grote meerwaarde van ervaart. De experts van HAES staan in verbinding met elkaar en delen kennis. Door binnen HAES diverse HR-expertises te bundelen zijn we in staat perfect maatwerk te leveren. Daar worden ondernemers en organisaties blij van. Voor kleine ondernemingen tot zo'n 100 medewerkers is dit de ideale oplossing. Alle aandacht kan uitgaan naar groei en zaken doen."
Henny Game

"Gisteren heb ik voor de tweede keer een training van Meis Thewissen bij HAES gevolgd. Ik durf te zeggen: de informatie, de tips, maar vooral de feedback die je van Meis krijgt, krijg je nergens. Tijdens de lunch ook nog goede tips gehad van Berend over de software van HAES. En na afloop overleg met Emile over een specifieke casus. Zeer waardevol en de reis naar Nijmegen zeker waard." 
Jos van Calsteren

"De expertbijeenkomst heb ik ervaren als bijzonder waardevol, professioneel en inspirerend. Wat mij trof was de open en prettige sfeer. Vakinhoudelijk waardeerde ik de collegiale bijdrage. Het sparren met vakgenoten over een casus ervaarde ik als nuttig en het gaf verdieping. Ook vond ik het fijn om met de andere experts na te denken over de verdere ontwikkeling van de dienstverlening van HAES. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.
Wendelyn Leenheer

"Een groep met uiteenlopende expertise, waardoor we met vernieuwende inzichten en ideeën over de toekomst van HR naar huis gingen".
Annemieke Jansen

"Dank voor de inspirerende bijeenkomst en het toezenden van de presentatie. Leuk om zo samen te delen en na te denken over 'purpose', 'waarden' en ontwikkelingen!"
Jacobien Geuze

"Leuk om met een groep experts te praten over de toekomst van organisaties en en de betekenis van HR daarin."
Petra Brand


Lees de blog 'Alleen ga je hard, samen kom je verder'. Over kleurentaal om jezelf en je collega's te leren kennen.

Blog: Alleen ga je hard, samen kom je verder

Lees de blog 'Aantal managers neemt af'. Over het aantal lagen in de hiërarchie en de span of control.

Blog: Aantal managers neemt af

Wij werken voor: